HOMAG EDGETEQ S-300

Proizvajalec: HOMAG
Pakiranje: 1

Enostranski robni stroj EDGETEQ S-300 je primeren za lepljenje robov v malih in srednje velikih mizarskih delavnicah. Ta robna lepilka zagotavlja dolgoročne konkurenčne prednosti in obdelavo robov na profesionalnem nivoju večjih mizarskih strojev.

Preberite več
Šifra izdelka: WWAMB1400
Razpoložljivost:

Razprodano

Podrobnejši opis

Prednosti in lastnosti robne lepilke EDGETEQ S-300:

  • Zapiranje robov do 8 mm
  • Trden spoj zaradi optimalnega predgretja obdelovanca
  • Kombinirani rezkarji za rezkanje masive (ravno) ter radiusa in faze z izboljšanim odsesovanjem zaradi DFC tehnologije orodij
  • Izjemno hitro prestavljanje preko pnevmatskih prestavitev.

Robni stroj je opremljen z natančnim lepilnim agregatom, 2-motornimi čelilnimi žagami, muli-funkcijskim rezkarjem, strgali in kratačami.

Glede na zahteve kupca ga je mogoče opremiti z ločilnim in čistilnim sredstvom, spahovalnim agregatom, pred-talilno postajo, grobimi rezkarji, kopirnim agregato za zaokroževanje čelnih robov, utornikom, ravnimi strgali. Opcijsko dobavljivi paketi avtomatizacije zmanjšajo čase nastavljanja in povečajo udobnost upravljanja s strojem.

Standardna hitrost je 11 m/min in mogoče nadgraditi na 14 m/min – tudi z agregatom za kopirno rezkanje.

Doseganje nevidnega spoja tudi z EDGETEQ S-300 airTec

Na voljo je tudi prenovljena serija Brandt Ambition 1440 airTec. Robne lepilke te serije so izboljšane z airTec tehnologijo laserskega lepljenja robnih trakov. Rezultat je odlično oblikovano pohištvo, kjer spoji nalimkov niso vidni. Predstavitev Brandt Ambition 1440 airTec si lahko ogledate tukaj.

Tehnične lastnosti

Dolžina stroja4.773 – 5.273
Masa (kg)1.600 – 1.850 kg
Pomik (m/min.)11 (opcijsko 14)
Debelina robnega nalimka (mm)0,4 – 8 mm
Debelina obdelovancev (mm)8 – 60 mm

Dokumentacija

Video